O nama

Duing d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prodaju diesel i plinskih brzohodnih motora i sustava, rezervnih dijelova i obavljanje servisnih usluga pokrivajući pritom gotovo sve aplikacije na kojima se takva oprema može primjeniti. Od mora do kopna.

Dugogodišnjim prisustvom u marine segmentu Duing d.o.o. je stekao zavidan status zastupajući brandove Volvo Penta, ZF, Tohatsu, Veem Gyro,

S obzirom na promjene na tržištu i sve većem naglasku na energetici jedan dio tvrtke se je specijalizirao za energetske sustave što podrazumjeva prvenstveno  elektroagregate i plinsku kogeneraciju.
Bilo da je riječ o diesel ili plinskim sustavima paleta proizvoda pokriva vrlo širok raspon te se i snagom i opremom u potpunosti možemo prilagoditi zahtjevima korisnika.

S obzirom na tržišne zahtjeve osim pojedinačnih proizvoda nudimo i dodatne sustave pa tako elektroagregat možemo ponditi u vrlo kompleksnom opsegu, a kogeneracijske uređaje možemo nadograditi generatorima pare, absorpscijskim chillerima ili ponuditi sustave na kojima će se proizvedena toplina iskoristiti kao što su sušare.

Duing d.o.o. osigurava svojim klijentima brz i kvalitetan servis. Svi članovi našeg servisnog tima se konstantno školuju od strane principala kako bi bili u korak s novitetima te zadovoljili kriterije koje principal postavlja. U našim prostorima raspolažemo opremom te možemo obaviti sve zahvate na opremi od najmanjih servisa do generalnog remonta.

U našoj ponudi su i pripadajući rezervni dijelovi. Na našem skladištu uvijek ćete pronaći potrošni materijal za sve programe i proizvode, a postoji mogućnost dobave rezervnih dijelova koje nemamo na zalihi unutar 48 sati iz centralnih skladišta u Europi.

Obratite se s povjerenjem iskusnom i školovanom kadru koji će Vam rado pružiti podršku. Radujemo se svakom pozivu.

Duing d.o.o.